Vaart z.z 127, 9401 GL Assen 06-26685100

Tarieven


Tarieven
Tarieven mediation
Onderstaand tref je een indicatie van de tarieven voor de verschillende soorten mediations aan. Iedere situatie is uniek en daarom wordt er met jullie besproken wat de best passende vorm en financiering is voor jullie.

Echtscheiding/verbreken geregistreerd partnerschap:
Bij bureau Zandbergen wordt bij scheidingen eerst een afspraak gemaakt voor een kennismaking met beide partijen tegelijk. Dit is een vrijblijvend gesprek van een half uur welke niet in rekening wordt gebracht.

Het tarief bij echtscheiding/verbreken geregistreerd partnerschap met kinderen is in het totaal €1.295,- p.p. incl. btw, griffiekosten en advocaat.

Het tarief bij echtscheiding/verbreken geregistreerd partnerschap zonder kinderen is in het totaal €1.095,- p.p. incl. btw, griffiekosten en advocaat.

Arbeidsmediation:
Bij Arbeid- en organisatiemediation wordt met beide partijen eerst en afzonderlijke afspraak gemaakt. Het eerste half uur is bij beide partijen een kennismakingsgesprek. Dit is een vrijblijvend gesprek welke niet in rekening wordt gebracht.

Bij arbeidsmediation geldt het uurtarief van €100,- per uur excl. 21% btw. De werkgever neemt over het algemeen de kosten van het mediationtraject op zich.

Familiemediation:
Voor mediation in de familiesfeer geldt het uurtarief van € 100,- per uur incl. 21% btw. De kosten worden verdeeld onder de deelnemers aan de mediation.

Aantal bijeenkomsten mediation:
Het aantal bijeenkomsten voor scheidingen, arbeid-en organisatiemediation, exitmediation, mediation bij ziekte en re-integratie, familiekwesties en burenruzies is niet precies aan te geven. Het aantal uren ligt aan de complexiteit van de casus. In een kennismakingsgesprek kan een eerste inschatting gemaakt worden over het aantal bijeenkomsten en de verdeling van de kosten.

Bureau Zandbergen heeft een eigen kantoorruimte. Hiermee houden we de kosten zo laag mogelijk doordat geen reiskosten, kantoorkosten etc. in rekening worden gebracht.